Consells de Districte de les Juntes Municipals

La pròxima setmana tindran lloc els consells de Districte de les Juntes Municipals de la nostra ciutat.

Vos animem a participar activament en elles. Sabeu que per a València en Comú la participació ciutadana és un dels nostres pilars fonamentals. I aquesta participació comença als barris. Per això, és important que la nostra gent participe activament a les juntes dels districtes per a començar a transformar la ciutat des de l’ espai més pròxim als nostres veïnes i veïns.

Ací teniu el calendari de les sessions de les JMD del mes de gener:

16 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Marítim Centre de Joventut C/ Ramón de Campoamor, 91 19.00 h.

16 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Exposició. C.M.S.S. Benimaclet (C/ Sant Esperit 15 19.00 h.

18 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Ciutat Vella. C. A. Inmigració (C/del Pozo s/n) 19.00 h.

18 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Russafa. Centre Municipal Monteolivete (C/ Profesor Vicente Alcover Coloma s/n) 19.00 h.

19 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Tránsits. Junta Municipal de Tránsits (C/Conde de Lumiares s/n) 19.00 h.

19 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Patraix. C.M.S.S Patraix C/ Salabert 13 19.00 h.

24 de gener: El consell de districte de la Junta Municipal de Abastos. A la seu de la Junta (C/Alberic, 18). 19.00h.

 

Acudeix a la teua junta, contacta amb la/el vocal de València en Comú i comencem a transformar la nostra ciutat des dels nostres barris.

.
Entre totes construïm València en Comú!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.