1ª Rendició de Comptes

 

photo_2016-01-26_16-47-19-1-1000x766

Benvolgut/da company/a

El passat 24 de maig València en Comú va rebre 42.000 vots de la ciutadania que es traduïren en dos regidors i una regidora que ara formen part del govern tripartit de la ciutat.

Portem ja uns mesos en l’Ajuntament treballant per canviar València i que es convertisca en una ciutat justa i igualitària, sense exclusió social, regida pel benestar, l’alegria i la llibertat. València en Comú va arribar a l’Ajuntament per portar-hi la veu de la gent i garantir que no es governaria sense la ciutadania. I és el que estem fent.

Per a nosaltres és una obligació fer una gestió des de la transparència i la rendició de comptes a la gent. No entenem la acció política d’una altra manera. El proper 1 de febrer la i els regidors de València en Comú, Jordi Peris, María Oliver i Roberto Jaramillo, faran balanç del primers mesos de govern, explicaran el paper de VALC i la seua actuació, contestaran les qüestions que el públic plantege i debatran amb les persones assistents. Aquest és el primer acte públic de Rendició de Comptes; en vindran més.

Ens agradaria molt que associacions cíviques, entitats ciutadanes i moviments socials de València vingueren a escoltar i a parlar amb els nostres representants. València en Comú és un espai per a opinar, proposar, preguntar i participar, per a, tots i totes juntes, en comú, construir ciutadania i la València que volem.

T’esperem el dilluns 1 de febrer, a les 19 hores, en el saló d’actes del Jardí Botànic de València (Quart, 80).

Gràcies per la teua atenció.

Grup municipal València en Comú

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.