Actes municipals amb motiu de la festa del 9 d’octubre

Dia 8 d’octubre

De 10:00 a 22:00 hores: Exposició Senyera València 2015 en el Saló de Vidre de l’Ajuntament.

19.30 hores i 20 hores: Interpretació del Cant a la Senyera (lletra de Carles Salvador i música d’Agustí Alamán) a càrrec de la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet, en el Saló de Vidre de l’Ajuntament.

20 hores: Concert en el Palau de la Música, Sala Iturbi, a càrrec de l’orquestra de València sota la batuta de Enrique García Asensio i amb la guitarra de José Luis Ruiz del Port. Entrada gratuïta (aforament limitat).

Repartiment de localitats:

Amics del Palau: 2 d’octubre de 2015 (només una entrada per cada amic del Palau)

Públic en general: 8 d’octubre de 2015 (una hora abans de començar el concert)

20 hores: En la plaça de l’Ajuntament, Festival de Balls, Música i Cançons Valencianes, amb les actuacions dels grups La Senyera, Alimara i Els Folies. A continuació, dansà popular.

24:00 hores: Festival de pirotècnia des de l’antic llit del riu Túria, organitzat per la Diputació Provincial de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.

 

Dia 9 d’octubre

12:00 hores: Baixada de la Real Senyera des del Museu Històric Municipal. Processó cívica 9 d’octubre València 2015, amb el recorregut següent: plaça de l’Ajuntament, carrer de Sant Vicent, plaça de la Reina, carrer de la Pau, fins a la plaça d’Alfons el Magnànim.

Ofrena de corones de flors davant de l’estàtua del rei Jaume I.

Arribada de la Real Senyera a l’Ajuntament. Solemne pujada al balcó principal i entrega en l’Arxiu Municipal.

Al concloure l’acte, mascletà terrestre, a càrrec de la pirotècnia Turís.

Com la manifestació és el dia 9 d’octubre, a les 12 hores, en l’ajuntament, podem quedar la gent de VALC a les 11:45 hores en PANS, que és un lloc visible. Una vegada ací, veurem on ens toca posar-nos.

17:00 hores: XII Entrada Moros i Cristians València 2015, organitzada per la Federació Valenciana de Moros i Cristians, amb el recorregut següent: Glorieta, carrer de la Pau, carrer de Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i carrer Marqués de Sotelo.

La manifestació de la vesprada sortirà a les 18:00 de la Plaça de Sant Agustí. La gent de VALC quedarem per sortir juntes a les 17:45 a la cantonada de la Plaça Sant Agustí amb Carrer Xàtiva (hi ha una botiga de vestits de núvia). València en Comú estarà present als carrers de València per reivindicar un nou finançament per a un nou País Valencià.

cartell

Bookmark the permalink.

Comments are closed.