El Bono Oro i el Bono Amb Tu de la EMT es pot tramitar a la web de l’Ajuntament i al telefon 010

 

El regidor de Descentralització, Jordi Peris, destaca que a partir d’ara serà més àgil i ràpid per als usuaris. Des d’ahir els i les ciutadanes que han de tramitar el Bono Oro i el Bono Amb Tu de l’EMT ho podran fer concertant cita prèvia directament en la web municipal www.valencia.es, dins de l’apartat de Tràmits i gestions, cita prèvia (http://xurl.es/bonemt), o telefonant al número d’atenció telefònica 010.

 

Els telefons habilitats fins ara per a realitzar aquest tràmit en la Junta Municipal corresponent, ja no estan operatius. Per tant, els i les usuàries podran, les 24 hores del dia, fer la seua sol.licitud a través de la web o bé, telefonar al 010, de dilluns a divendres, de 8.30 a 15.00 hores.

 

En la Junta, el dia de la cita, hauran d’anar acompanyats de la documentació necessària per a cadascun dels bonos. La informació es pot trobar en l’enllaç de cita prèvia de la web municipal. Una vegada allí, cal imprimir en el gestor de cues el botó de “cita prèvia bono EMT” que proporcionarà el corresponent ticket. Només s’atendrà amb cita prèvia.

 

Aquesta mesura vol millorar el servei de donada d’alta que, segons ha explicat el regidor Peris, ha estat oferint diàriament en les Juntes Municipals 315 cites. Açò suposa un total de 1205 cites setmanals. El nou sistema de tramitació a través de la web i del 010 es preveu que ajude a millorar l’atenció ciutadana i a incrementar aquestes dades. Des de l’inici del 2107 s’han expedit les següents altes en les Juntes Municipals: gener, Bono Oro 737, Ambtu 555; febrer, BonoOro 940 i Ambtu 870; i en el que portem del mes de març, BonoOro 294 i Ambtu 303. En 2016 en les set juntes municipals es van expedir 40.273 bons de l’EMT.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.