Candidats i candidates a la Comissió Coordinadora

Ara et toca a tu!

Seguint l’acord del Plenari, hem de triar ara a tres companyes i tres companys que formaran part de la Comissió Coordinadora.

D’acord amb això, et presentem als candidats i candidates que s’han presentat, perquè, abans de donar-los el teu suport, pugues avaluar la seua motivació, la seua participació a València en Comú i la seua experiència en moviments socials i plataformes ciutadanes.

Recorda que per participar en qualsevol procés electoral que convoquem des de València en Comú serà necessari inscriure-s’hi, ja que tan sols poden participar-hi els que viuen, estudien o treballen a València. La inscripció serà única i tindrà validesa en qualsevol procés electoral que València en Comú convoque.

Si encara no t’has inscrit, pots fer-ho a l’enllaç adjunt:

Enregistrar-se

El procés d’inscripció a València en Comú està sempre actiu. No obstant això, per donar el teu suport en l’elecció dels membres de la Comissió Coordinadora has haver-te inscrit.

Tan prompte com t’inscrigues (si encara no ho has fet), verificarem la veracitat de les dades que aportes i t’inclourem a la base de dades. A partir d’eixe moment, podràs fer sentir la teua veu en qualsevol consulta telemàtica que convoquem, inclosa aquesta, és clar.

Recorda que pots donar el teu suport a un màxim de cuatre persones

Expressa les teues preferències

Des de València en Comú t’agraïm que formes part d’aquest procés transformador que hem ficat en marxa a la ciutat de València.

Ens veiem en el carrer, en els barris, en la ciutat.

Moltes gràcies.

Candidats i candidates
Cannata Molero, Paola

 

 

 

 

Codina Llopis, Pau

Cortez Morales, Arturo

 

 

 

Juan Ortega, Rafael

Coordinadora. 01. Juan Ortega, Rafael

López Camino, Illán

Illan-cqpvalencia1

Polo Fabra, Vicente Germán

 

 

 

 

Ridaura Masiá, Amparo

Coordinadora. 05. Ridaura Masiá, Amparo

Saiz Martínez, Lola

Lola1

Saldivia Rodríguez, Judith Lilián

 

 

 

 

 

 

Soca Martinez, Zoila

 

 

 

Comments are closed.