Candidats i Candidates a Vocals en les JMD

.

Ara et toca a tu!

Seguint l’acord del Plenari, hem de triar ara a les companyes i companys que formaran part dels VOCALS EN LES JUNTES MUNICIPALS DE DISTRICTE.

D’acord amb açò, et presentem ara als candidats i candidates que s’han presentat, perquè, abans de donar-los el teu suport, pugues avaluar la seua motivació, la seua participació a València en Comú i la seua experiència en moviments socials i plataformes ciutadanes.

Recorda que per a participar en qualsevol procés electoral que convoquem des de València en Comú serà necessari inscriure’s, ja que tan sols poden participar en ells els qui viuen, estudien o treballen a València. Aquesta inscripció serà única i tindrà validesa en qualsevol procés electoral que València en Comú convoque.

Si encara no t’has inscrit, pots fer-ho en l’enllaç adjunt:

Registrar-se

El procés d’inscripció a València en Comú està sempre actiu. Tan aviat com t’inscrigues (si encara no ho has fet), verificarem la veracitat de les dades que aportes i t’inclourem en la base de dades. A partir d’aqueix moment, podràs fer sentir la teua veu en qualsevol consulta telemàtica que convoquem, inclosa aquesta, per descomptat.

L’elecció del/as vocals serà per votació telemàtica. El termini per a la mateixa serà del 14 al 18 de desembre. Amb la finalitat de que puguen participar també les persones que requerisquen suport informàtic, serà possible votar presencialment el dia 19 en “La Morada” (Carrer Cadis, 63), des de les 17 hores fins a les 18.30 hores, prèviament al Plenari que hi ha convocat eixe mateix dia.

Recorda que pots donar el teu suport només a una persona.

Expressa les teues preferències

 

Comments are closed.