Caravana blanca

Carlos Saura, candidat a regidor per València en Comú, i Daniel Geffner, candidat de Podem al parlament autonòmic, van aparcar la Caravana Blanca davant de l’Hospital General de València.

La Caravana Blanca de Podem i de València en Comú va arribar ahir a les portes de l’Hospital General de València. És la forma de presentar les seues propostes en matèria de Sanitat que tenen ambdós formacions tant en l’àmbit municipal com en l’autonòmic. Eixes propostes ja són conegudes pels professionals i usuaris de l’hospital que es van interessar per conèixer-les durant l’acte d’ahir.

En el dia d’ahir es va presentar davant dels professionals i usuaris de l’Hospital General de València les propostes en matèria de Sanitat que presenten VALÈNCIA EN COMÚ i PODEM en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

El candidat de Podem en les eleccions autonòmiques, el doctor Daniel Geffner, Cap de Neurologia de l’Hospital General de Castelló, i Carlos Saura, candidat a regidor de València en Comú, es van encarregar de fer arribar el missatge d’ambdós formacions tant als usuaris com als professionals de la sanitat valenciana en un acte que va tindre una gran acceptació per part dels citats col·lectius. Des d’ambdues formacions han explicat que “es tracta d’un pas més per a informar dels programes que hem elaborat amb múltiples col·laboracions de professionals i usuaris de la sanitat valenciana”.

En este sentit, tant València en Comú com Podem destaquen la importància de l’èxit aconseguit en l’elaboració del programa per part dels experts en Sanitat, “un llarg treball que ha donat els seus fruits amb solucions reals i factibles per a acabar amb els problemes que afligixen a la sanitat valenciana, injuriada en els anys de govern del Partit Popular en pro de la privatització i l’especulació”.

Els candidats de València en Comú i Podem van subratllar ahir la seua “aposta decidida per una sanitat pública i de qualitat”, afirmant que “el canvi comença ara”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.