Ciutats rebels

 

València en comú participa en un projecte de municipalisme transformador

La plataforma municipalista intervindrà al costat de Barcelona en comú i Marea Atlàntica en una trobada que abordarà el canvi d’Europa des dels municipis

 

La seu de l’Associació El Ventanal, al número 13 del carrer Fra Pere Vives de València, serà l’escenari d’una reunió de treball sobre “Ciutats rebels. Com canviar Europa des dels municipis “. Es tracta d’una trobada en què participaran València en comú (VALC), Barcelona en comú i Marea Atlàntica. L’acte, que és obert al públic, començarà a les 20:30 hores del divendres 1 de juliol.

photo_2016-07-01_12-19-57

Aquesta trobada és el primer resultat de la invitació que va rebre València en comú per participar en un projecte d’investigació que Empodera Consultors està duent a terme amb el finançament de la Fondation Charles Léopold Mayer per al Progrés de l’Home. Segons VALC, “aquest projecte s’orienta a generar un cos de coneixement sobre les noves iniciatives de municipalisme transformador que van sorgir després dels passats comicis municipals a l’estat espanyol i es plasmarà en una web que informarà d’estes experiències al públic de llengua francesa i anglesa “. També està previst celebrar una trobada a França la propera tardor.

Per a la reunió de treball de divendres a El Ventanal, una sessió que es pretén que siga de “debat obert sobre municipalisme i canvi polític”, estan previstes les intervencions de César Ochoa, membre de la Coordinadora i de la Comissió Internacional de Barcelona en Comú ; Marcial Blanc i Xan Xove, de l’equip d’obertura de Marea Atlàntica; i Susi Capella i Merche Obra, del Grup de Treball d’Internacional de València en Comú, exercint de moderador Rafael Juan, membre de la Coordinadora de València en Comú.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.