Concocatòria d’eleccions a vocals de les JMD


 

Seguint el que acordarem en el Plenari de València en comú, s’inicia el procés d’elecció de vocals a les Juntes Municipals de Districte en representació de València en Comú..

.

El procés es durà a terme d’acord amb el que estableix el reglament, aprovat en el seu moment en Assemblea per València en Comú.

Reglament de elecció per a las JMD

Les juntes de districte són un espai de participació de barri al qual València en Comú concedeix gran valor. Vos animem a participar i a animar a la participació a totes les persones que pugueu, perquè hi haja una presència massiva de candidats i de candidates que representen a la ciutadania. Perquè, només entre tots i totes, podem elegir als vocals i a les vocals que porten la veu dels barris a les juntes en nom de totes.

 

L’elecció dels i de les vocals serà per votació telemàtica. El termini per a la mateixa serà del 14 al 18 de desembre. Amb la finalitat de que puguen participar també les persones que requerisquen suport informàtic, serà possible votar presencialment el dia 19 en “La Morada” (Carrer Cadis, 63), des de les 17 hores fins a les 18.30 hores, prèviament el Plenari que hi ha convocat eixe mateix dia.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i suport. Sense vosaltres aquest projecte seria, senzillament, impossible.

Comments are closed.