Convocatòria Assemblea Reconstituent

 

 

Portem més de dos anys des de que iniciarem aquesta aventura municipalista en la ciutat de València.

Durant aquest temps hem passat per etapes molt diferents. Moments de desborde, de molta il·lusió i molta participació a la calor de les eleccions municipals. Moments de creació col·lectiva, d’implicació i de construcció.

Hem tingut la capacitat d’incidir activament en la vida de la ciutat, tant a través de la nostra activitat institucional com de l’impuls a projectes en suport a la societat civil organitzada a través de Projectem en Comú.

També hem tingut els nostres errors, les nostres ensopegades, fruit de la nostra joventut, inexperiència, o per no saber construir consensos.

Ara és moment de detenir-nos per a fer una reflexió col·lectiva i analitzar on ens trobem i saber marcar-nos les pròximes metes polítiques i organitzatives per a seguir creixent com a espai municipalista de trobada.

És moment de rellegir el nostre programa polític, fer balanç i elaborar entre totes les nostres prioritats polítiques, així com reflexionar sobre la nostra organització interna i veure si necessitem trobar una altra forma per a organitzar-nos i poder seguir estenent les nostres xarxes de participació municipal per a seguir implicant a molta més gent en aquest procés de transformació local i global en el qual estem.

Amb aquest comunicat volem convidar-vos a participar activament en l’Assemblea Reconstituent, un procés de reflexió col·lectiva, que ens possibilite, entre totes, seguir caminant i construint la ciutat que volem.

Per a participar en aquest procés tenim tres moments:

Des de ja i fins al 05 de març podeu participar online per mitjà de la nostra web pujant les reflexions i propostes entorn a tres blocs: ètic, organitzatiu i polític. Les propostes que envieu es faran públiques perquè puguen debatre’s i consensuar-se prèviament en el fòrum de València en Comú.

El següent moment per al debat i la reflexió col·lectiva serà l’Assemblea presencial que serà el divendres 10 de març a la vesprada i el dissabte 11 de març durant tot el dia. Serà a:

Asociación Vecinal y Cultural Tres Forques

C/ Tres Forques, 98. 46018 València

Aquest espai de trobada ens permetrà debatre juntes entorn de les propostes que prèviament s’hagen pujat a la web perquè totes les persones que vulguen participar les puguen haver interioritzat.

El següent moment seran les votacions per a l’aprovació o ratificació dels documents finals.

Ací vos manem un vídeo per a la difusió de l’assemblea, passa-ho a tots els teus contactes i fem entre totes que este espai de reflexió tinga una gran participació.

Us animem a participar en aquesta Assemblea Reconstituent perquè València necessita un espai municipalista transformador, fort i plural.

Trobem-nos de nou i construïm entre totes una València en Comú.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.