Convocatòria Consells de Districte de les Juntes Municipals de la nostra Ciutat

 

 

La pròxima setmana tindran lloc els consells de Districte de les Juntes Municipals de la nostra ciutat.

Vos animem a participar activament en elles. Sabeu que per a València en Comú la participació ciutadana és un dels nostres pilars fonamentals. I aquesta participació comença als barris. Per això, és important que la nostra gent participe activament a les juntes dels districtes per a començar a transformar la ciutat des de l’ espai més pròxim als nostres veïnes i veïns.

Ací teniu el calendari de les sessions de les JMD del mes de juliol:

 

  • 3 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Marítim. Centre de Joventut C/ Ramón de Campoamor, 91 19.00 h.

  • 3 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Exposició. C.M.S.S. Benimaclet (C/ Sant Esperit 15 19.00 h.

  • 4 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Abastos. A la seu de la Junta (C/Alberic, 18). 19.00h.

  • 5 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Ciutat Vella. C. A. Inmigració (C/del Pozo s/n) 19.00 h.

  • 5 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Russafa. Centre Municipal Monteolivete (C/ Profesor Vicente Alcover Coloma s/n) 19.00 h.

  • 6 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Tránsits. Junta Municipal de Tránsits (C/Conde de Lumiares s/n) 19.00 h.

  • 6 de juliol: El consell de districte de la Junta Municipal de Patraix. C.M.S.S Patraix C/ Salabert 13 19.00 h.

 

 
Acudeix a la teua junta, contacta amb la/el vocal de València en Comú i comencem a transformar la nostra ciutat des dels nostres barris.
 

 


 

Entre totes construïm València en Comú!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.