Convocatòria d’eleccions a Comissió Coordinadora

 

Seguint el manament del Plenari de València en comú, s’inicia el procés d’elecció de sis membres per a la Comissió Coordinadora de València en Comú.

 

D’acord amb el que establix el nostre Document d’Estructura, a l’any de ser triada la Comissió Coordinadora s’ha de renovar a parts iguals, és a dir, han de renovar-se cinc de les deu places que la conformen, concretament, les que corresponen a les cinc persones menys votades fa un any.

  • La Comissió Coordinadora serà responsable de la gestió dels acords de Plenaris i Assemblees de València en Comú. Estarà composta per deu persones triades en Plenari. Per a esta elecció s’utilitzarà el mateix mecanisme aprovat en el seu moment per a l’elecció de Càrrecs de portaveu.
  • A les seues reunions podran assistir els regidors i regidores de València en Comú en l’ajuntament, o algú en la seua substitució del grup municipal, amb veu, però sense vot.
  • La pertinença a la Comissió coordinadora serà rotatòria per períodes no superiors a un any, procedint-se a una nova elecció del 50% dels membres transcorregut eixe període. En la primera vegada se substituirà al 50% menys votat en la primera elecció.

Així mateix, donada la dimissió última rebuda d’un company de Coordinadora, hem de triar un càrrec més per a aquesta Comissió.

Per tant, hem de triar ara a tres companyes i a tres companys per a cobrir les 6 vacants.

L’elecció de les sis persones serà per votació telemàtica. El termini per a la mateixa serà del 14 al 18 de desembre. Amb la finalitat de que puguen participar també les persones que requerisquen suport informàtic, serà possible votar presencialment el dia 19 en “La Morada” (Carrer Cadis, 63), des de les 17 hores fins a les 18.30 hores, prèviament el Plenari que hi ha convocat eixe mateix dia.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i suport. Sense vosaltres aquest projecte seria, senzillament, impossible.

Comments are closed.