Convocatòria oberta a professionals i empreses per a la realització de la Identitat corporativa de la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals

 

 

 

El Servei d’Acció Cultural que dirigeix la nostra companya Maria Oliver, fa una convocatòria oberta a professionals del disseny, la il·lustració, la publicitat, i a empreses del sector per al disseny de la identitat corporativa de la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de València (RBPMV). La crida es fa amb el suport de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV), l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l’Associació d’empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (AECPCV) i la Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD València).

 

En paraules de la regidora d’Acció Cultural, María Oliver, “es tracta de transmetre a la societat una imatge renovada, en consonància amb el redisseny del funcionament i els objectius de la xarxa que estem portant endavant. La identitat corporativa ha de reforçar la percepció de pertinença de cada espai a la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de València, per a que siga percebuda per la ciutadania com un projecte integral”.

 

Per a açò, l’objecte de la convocatòria es centra en el disseny corporatiu, comunicació i senyalització coherent de les biblioteques integrants. Inclou el logotip en castellà, valencià i anglès; un sistema d’identitat per a la confecció d’aplicacions gràfiques; plantilles d’us intern, com ara papereria, avisos, etc.; plantilles per a publicitat i comunicació externa; manual d’ús; personalització del carnet de biblioteques; senyalització tant externa com interna.

 

El comitè de selecció està composat per quatre professionals del disseny gràfic, la il·lustració i la publicitat proposats per les associacions professionals i entitats col·laboradores. Es constituirà i prendrà la seua decisió entre el 20 i el 24 de febrer. El criteris de selecció són l’experiència en projectes similars, la qualitat dels treballs desenvolupats i l’originalitat i creativitat dels resultats. A partir del 27 es tramitarà el contracte menor amb la candidatura seleccionada per a la prestació del servei. El treball guanyador es presentarà abans del 10 d’abril.  El pressupost màxim per al desenvolupament de l’encàrrec és de 18.000 euros.

 

 

Tota la informació ací. Anima’t a participar!!

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.