Convocatòria de subvencions Ciutat Educadora

Fins al pròxim 26 d’octubre podran sol·licitar les ajudes entitats i centres educatius.
 

La Regidoria d’Educació ha convocat el nou Pla de Subvencions Ciutat Educadora, adreçat als equips docents de les escoles i els IES, així com les entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la promoció educativa, tant formal com no formal. Les propostes podran abordar diversos temes com ara: l’art per a la cohesió social, la biodiversitat urbana, el canvi climàtic, l’educació inclusiva i la participació.

 

El termini per a la presentació dels projectes està obert des del passat 7 d’octubre, i fins al pròxim 26 d’octubre de 2017. El pressupost total de la convocatòria és de 150.000 €. Es pot accedir a tota la informació sobre el pla de subvencions Ciutat Educadora a través de la seu electrònica <www.educacio-valencia.es>. També es poden presentar les sol·licituds en els registres d’entrada de l’Ajuntament de València.

 

La regidora d’Educació, Maria Oliver, indica que “l’objectiu del pla és promoure el desenvolupament de projectes singulars per a contribuir a la creació d’un model de Ciutat Educadora amb la participació de tots els sectors educatius i que promoga l’equitat, donant suport a propostes emmarcades en els projectes educatius dels centres o des de les entitats que treballen en els diferents barris de la nostra ciutat.”
 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.