Cultura en Comú_03

Cultura. Ca Revolta

 

ENTIDAD: Ca Revolta-Centre de Recursos Just Ramírez

 

TÍTOL DEL PROJECTE: Lletres a Vlc

 

LÍNIA D’ACCIÓ: Cultura en comú

 

DESCRIPCIÓ

El projecte “Lletres a VLC” sorgeix per iniciativa d’un seguit de persones pertanyents a Ca Revolta implicades en activitats culturals i de sensibilització social.

Aquest projecte pretén confeccionar un corpus literari a la xarxa sobre la ciutat de València, arreplegant, tan exhaustivament com ens siga possible, textos que van des de les aportacions dels poetes aràbigo-valencians fins a fragments del que portem de segle XXI. Hi incorporarem textos poètics, prosa -narrativa, assaig, periodisme, cròniques- i teatre, amb especial èmfasi en els autors i autores que estiguen donant compte dels temps actuals, tan canviants.

Junt al material bàsic, que són els textos, fent ús de tots els avanços que incorporen els CMS ara mateix, volem incorporar material gràfic, com ara mapes, vídeos, imatges que completen el que diuen els textos.

En paral·lel, pretenem engrandir i actualitzar aquest arxiu amb la incorporació de textos i vídeos confeccionats per persones nouvingudes, de manera que quede reflectida la pluralitat de la societat valenciana actual.

 

POBLACIÓ DESTINATÀRIA

Qualsevol persona que manifeste interès per la literatura, ja siguen lectores, escriptores o que senzillament tinga curiositat per la realitat sociocultural de València.

Persones nouvingudes que manifesten interès per la literatura i que s’impliquen en la realització dels tallers i les gravacions.

 

LLOC ON ES DESENVOLUPA EL PROJECTE

La seu de Ca Revolta i la ciutat de València en conjunt / A la xarxa

 

PER QUÈ MEREIX SER RECOLZAT AQUEST PROJECTE

El projecte “Lletres a VLC” mereix el suport per dues raons que es complementen:

  • En primer lloc, volem rescatar unes creacions literàries referides a la nostra ciutat que sovint ens són desconegudes o se’ns han amagat.
  • En segon lloc, pretenem incorporar les vivències de les persones nouvingudes, de la ciutadania plural que hui en dia conforma València.

Finalment la nostra intenció és que el projecte “Lletres a VLC” convide els nostre veïns i veïnes -i també els visitants- a recórrer físicament i humanament la ciutat i a reflexionar-hi sobre l’hàbitat.

 

Tornar a la pàgina de resultats dels suports telemàtics

Comments are closed.