Cultura en Comú_04

Cultura. Casa de la dona

 

ENTITAT: Casa de la Dona

 

TÍTOL DEL PROJECTE: Trobada Solidària de Dones Pallasses “Payasas con A”

 

LÍNIA D’ACCIÓ: Cultura en Comú

 

DESCRIPCIÓ

La Trobada de dones pallasses porta IV edicions. Durant una setmana València rep pallasses de tot arreu. Es programen tres espectacles durant el cap de setmana.

Divendres, La Gala on les pallasses mostren les seues darreres creacions. La gala sempre té un eix temàtic que lliga els espectacles al voltant de les reivindicacions feministes. En edicions passades s’han tractat temes com el mite de l’amor romàntic o la història del feminisme

Dissabte a la nit una “sessió golfa” amb un únic espectacle musical o un monòleg humorístic amb perspectiva de gènere.

Diumenge al matí totes les pallasses i totes les dones eixim al carrer per fer un pallassa-carrer. És el moment de omplir el barri d’alegria i reivindicar els drets de les dones. A les darreres edicions hem reivindicat el dret a l’avortament (el meu cos és meu!) i la  fi de la violència masclista (ni una més!).

La trobada també és un espai de  formació. Durant la setmana La Casa de la dona ofereix les seues instal·lacions i personal per donar formació específica en temes com llenguatge no sexista, història del feminisme, cursos de formació interpretativa no sexista i de tècniques teatrals amb perspectiva de gènere

 

POBLACIÓN DESTINATÀRIA

Com que és un espectacle de Pallasses amb contingut social va destinant a tota la població de València i voltants i de totes les edats.

 

LLOC ON ES DESENVOLUPA EL PROJECTE

Hi ha tres: al carrer,  a un teatre i el 3er a un Pub

 

PERQUÈ MEREIX SER RECOLZAT ESTE PROJECTE

La Gala de Pallasses  mostra al públic a la dona com un subjecte crític i polític implicat amb el seu entorn. Una dona que qüestiona, des de l’humor, els rols i estereotips que la societat imposa i fa palès l’absurditat d’algunes imposicions del sistema patriarcal.

A més la trobada està íntegrament organitzada per dones, amb la finalitat de visibilitzar el treball de les pallasses, donant-los un protagonisme total en l’escena actual i formar-les amb  perspectiva de gènere per contribuir al canvi de les estructures patriarcals.

 

Tornar a la pàgina de resultats dels suports telemàtics

Comments are closed.