Cultura en Comú_07

Cultura. Fundación por la Justicia

 

ENTITAT: Fundació per la Justícia

 

TÍTOL DEL PROJECTE: VIII Human Fest

 

LÍNIA D’ACCIÓ: Cultura en Comú

 

DESCRIPCIÓ

Fundació per la Justícia desenvolupa el Festival de Cinema de Drets Humans a través de la Cultura amb la finalitat de promoure accions que fomenten una reflexió crítica en la societat valenciana sobre l’estat dels Drets Humans i provocar canvis en les pautes de comportament.

En la mesura en què la ciutadania estiga més sensibilitzada amb el tema dels DDHH, es podrà mobilitzar en favor d’aquelles persones que veuen violades els seus drets de manera més flagrant, contribuint al mateix temps a assolir el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

És més necessari que mai influir en l’opinió pública sobre la necessitat de donar suport a iniciatives globals en pro dels DDHH, en un moviment global que no faça distincions entre drets del Nord i del Sud, fomentant la participació ciutadana i institucional.

El VIII Festival Internacional de Cine analitza els diferents DDHH mitjançant la projecció de pel·lícules i documentals dirigits al públic en general i a través del concurs de curtmetratges “Un minut, un dret”, en col·laboració amb altres entitats i Festivals Internacionals, convertint-se en promotor de Festivals Internacionals amb 35 subseus.

 

POBLACIÓ DESTINATÀRIA

Amb el present projecte desitgem sensibilitzar la societat valenciana en general, especialment en el públic jove i adolescent (estudiants universitaris i de batxillerat), així com la població en risc d’exclusió social.

 

LLOC ON ES DESENVOLUPA EL PROJECTE

Filmoteca Valenciana, MuVIM, la Nau, Centres Educatius, Picassent

 

PER QUÈ MEREIX SER RECOLZAT AQUEST PROJECTE

Aquest projecte pretén sensibilitzar gran part de la societat valenciana sobre l’estat dels DDHH, convidant a provocar canvis en les seues pautes de comportament i a fomentar la seua participació en moviments en favor dels DDHH. Per a aconseguir-ho, la societat deu conéixer els DDHH en general i reconéixer-los com a propis per tal de respectar-los, promoure’ls i defendre’ls. Es tracta d’un objectiu ambiciós i al mateix temps necessari en la societat actual.

 

Tornar a la pàgina de projectes

Comments are closed.