Cultura en Comú_09

Cultura. Teatre lluerna_2

 

ENTITAT: Teatre Lluerna A.C.

 

TÍTOL DEL PROJECTE: Impulsem les arts escèniques en valencià.

 

LÍNIA D’ACCIÓ: Cultura en Comú

 

DESCRIPCIÓ

Teatre Lluerna és, ara per ara, l’única sala dedicada al teatre de titelles a la ciutat de València i també, possiblement, a tot el País Valencià que ofereix una programació en valencià. Alterna espectacles de Lluerna teatre, la companyia que gestiona la sala, amb espectacles d’altres companyies. Actualment també hi ha programació de música en valencià i un cicle anomenat “Poetes a escena”.

Amb una vocació de servei públic, és un espai des d’on es treballa amb la intenció de difondre la nostra cultura, en general, i el teatre de titelles, en particular. És un espai al barri de Benimaclet que, entre altres coses, intenta pal·liar l’escassetat de l’oferta teatral en valencià a la ciutat de València.

Teatre lluerna és, en definitiva, el darrer projecte de la companyia Lluerna Teatre, amb més de 25 anys d’experiència professional en el teatre i en el teatre de titelles.

Dins el Teatre lluerna podem trobar una exposició que va canviant al llarg de la temporada on es mostren diverses peces representatives dels espectacles que ha anat creant Lluerna teatre en tots aquests anys de treball i trajectòria en el camp de les arts escèniques.

 

POBLACIÓ DESTINATÀRIA

Els espectacles que representem estan adreçats a tots els públics, tant el públic familiar, com també sessions per a adults els divendres.

 

LLOC ON ES DESENVOLUPA EL PROJECTE

El barri de Benimaclet a la ciutat de València.

 

PER QUÈ MEREIX SER RECOLZAT AQUEST PROJECTE

Per ser un projecte que per les seues característiques ofereix la possibilitat de incidir en la difusió del teatre i la cultura en la població de València ciutat i els pobles dels voltants. Creant així uns hàbits culturals que considerem necessaris per al desenvolupament educatiu i personal de la població.

 

Tornar a la pàgina de resultats dels suports telemàtics

Comments are closed.