Davant l’intent de frau detectat, comencem de nou

 

Obert el procés d’inscripció telemàtica a València en Comú

 

Després del Plenari extraordinari del passat dia 15 de setembre de 2016 vos fem arribar, a totes les persones inscrites en València en Comú, els acords que allí es van adoptar perquè siguen coneguts per totes.

En primer lloc, assenyalar-vos que es va aprovar elaborar un reglament unificat de votacions. El dit reglament serà elaborat en la Comissió de Metodologia i, una vegada estiga redactat, es portarà a debat i posterior aprovació en Plenari. Només llavors, després d’aprovar el dit reglament, posarem col·lectivament dates per a les eleccions a Comissió Coordinadora, Comissió de Finances, Comissió de Garanties i Seguiment del Codi Ètic i Vocals de les Juntes Municipals de Districte.

En relació a l’intent de frau electoral, es va aprovar la constitució d’un grup intern d’Auditoria del Procés Electoral que, després de realitzar un estudi detallat d’allò que s’ha ocorregut, elabore un informe amb tota la informació disponible i amb una proposta de respostes polítiques davant del que ocorregué. A més d’això, es va aprovar que, a fi d’accelerar el procés judicial, València en Comú es presentara com a acusació particular en el procés judicial que, presumiblement, s’obrirà.

Finalment, es va aprovar l’anul·lació i el reinici de tots els processos electorals duts a terme per a dotar a l’organització de garanties democràtiques a l’hora de triar càrrecs de responsabilitat interna.

Així, es van anul·lar les votacions a Comissió de Finances i a Comissió de Garanties i Seguiment del Codi Ètic; es va paralitzar l’elecció a Comissió Coordinadora i a vocals de les Juntes Municipals de Districte i es va aprovar reiniciar des de zero la base de dades de persones inscrites, tornant a sol·licitar la inscripció en València en Comú de tots i de totes.

.

Queda, per tant, obert novament el procés d’inscripció en VALC a partir d’este dilluns, 19 de setembre.

 

El procés d’inscripció en València en Comú, que s’obri ara, estarà actiu sempre. No obstant això, davant de cada procés electoral, es tancarà el cens uns dies abans per a evitar efectes indesitjats i poder gestionar correctament tot el procés.

.
participa

 

Per a inscriure-vos, haureu d’entrar en l’enllaç: 

https://valenciaencomu.org/va/inscriu-te-al-cens-de-valencia-en-comu/

 

IMPORTANTE!!

És necessari que totes les persones s’inscriguen de nou en el cens. Per a això, heu d’aportar alguna documentació que acredite que viviu, estudieu o treballeu a València.

  • La documentació que podrà aportar-se serà: NIF o NIE sense caducar, contracte de lloguer actualitzat (últims cinc anys), padró municipal actualitzat, nòmina o comunicació del SERVEF actualitzada (2016), contracte de treball en vigor (2016) i/o carnet universitari en vigor o matrícula universitària del curs actual (2015-2016).
  • NO S’ACCEPTARAN FACTURES DE TELEFONIA NI DE QUALSEVOL ALTRE TIPUS DE SUBMINISTRAMENTS.

 

Difoneu la inscripció!!!

Fem entre totes una VALC més oberta, transparent i participativa!!!

Comissió Coordinadora de València en Comú

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.