Debat sobre l’Estat de la Ciutat 20/09/2017

Ací et deixem el vídeo del Debat sobre l’Estat de la Ciutat

María Oliver (portaveu de València en Comú) ha començat assenyalant la prioritat del seu grup i del Govern de la Nau per “gestionar posant com a prioritat el bé comú i acabant amb l’emoblic dels comptes públics”. Ha criticat la imposició de l’Estat que impedeix contractar nous empleats públics i s’ha referit a tot “el que ens trobàrem, el que hem fet i el que “queda per fer per a donar-li la volta a una maquinària perversa que ignorava de manera sistemàtica els interessos de la ciutadania.”

Ha parlat Oliver de “una ciutat maltractada i sotmesa als interessos privats”, d’una “gestió nefasta i de saqueig” de la qual ha posat exemples com la Fórmula1, l’estadi de Mestalla o la Marina. També de “definir com ha de ser la valència de futur per a construir-la, una tasca en la qual anem per bon camí”. A continuació s’ha referit a la gestió de les àrees de govern en mans de València en Comú.
Ha afirmat que a la fi de 2017 “tindrem els primers habitatges per a adjudicar” i de les rehabilitacions “que permetran augmentar en un 50% el parc d’habitatge municipal”. Igualment s’ha referit a l’“acció en el Cabanyal per a revertir la situació de devastació que el PP va generar”. També ha enumerat les iniciatives desenvolupades des de Las Naves, en favor de la transparència o contra els desnonaments, així com l’auditoria energètica en els edificis municipals “que ha suposat un estalvi de 3’3 milions en dos anys”, les accions per a combatre el canvi climàtic o la pobresa energètica, entre altres, la posada en valor del Teatre El Musical o les biblioteques municipals, el paper de ciutat educadora, l’impuls de l’associacionisme, Sembra Orriols o el projecte Govern Obert.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.