Desplegament de taules informatives de València en Comú

València en Comú ha organitzat un desplegament de taules informatives i música per tota la ciutat durant tot el cap de setmana

Acto candidatura 2

El Mercat Central, el Micalet, la Plaça de Bous i la Plaça de l’Ajuntament han sigut els llocs en què València en Comú va plantar durant el matí del dissabte una sèrie de taules informatives per a informar els ciutadans del programa de la plataforma municipalista per a l’Ajuntament. Va ser l’inici de l’intens desplegament de VALC planificat durant tot el cap de setmana.

Acto candidatura 5

Les taules informatives de València en Comú, desplegades per tota la ciutat durant tot el matí del dissabte 9 de maig, van comptar amb la presència d’una xaranga, que va posar el fons musical, i quasi tots els membres de la candidatura de VALC a l’Ajuntament amb el candidat a l’alcaldia, Jordi Peris, al front. Les taules instal·lades en la porta del Mercat Central, davall d’El Micalet, en la Plaça de Bous i en la Plaça de l’Ajuntament han repartit deu mil fullets divulgatius de València en Comú i els candidats de la plataforma municipalista han dialogat amb centenars de ciutadans.

Estava previst que València en Comú tinguera una destacada presència en la manifestació contra els retalls educatius i a favor d’un nou acord sobre el professorat interí que estava programada per a les sis de la vesprada.

València en Comú també té programades diverses accions per al diumenge 10 de maig dins de la campanya electoral. Així, hi haurà una quedada a les 11.30 h. en el Passeig Marítim, a l’altura del Balneari de les Arenes, on començarà una espècie de cercavila amb acompanyament musical per tot el passeig amb repartiment de fullets divulgatius. També hi haurà una taula informativa.

Eixe mateix matí de diumenge hi ha programada, de dotze del migdia a dos de la vesprada, una assemblea del cercle de Podem de Benicalap-Campanar, amb Áurea Ortiz i Mariló Catalá, candidates de València en Comú. Jordi Peris, candidat de VALC a l’alcaldia, junt amb el número tres de la candidatura, Berto Jaramillo, estaran, a la mateixa hora, en l’assemblea del cercle de Podem de Benimaclet.

A la vesprada, concretament de 19:00 h. a 21:00 h., hi haurà una altra assemblea, esta vegada conjunta, dels cercles de Podem de Patraix i Olivereta, en la que estaran els candidats de València en Comú Mariló Catalá, Iñaki Pérez i Berto Jaramillo.

Segons explica Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, “estes activitats s’emmarquen en una campanya electoral, la nostra campanya electoral, allunyada dels fastuosos desplegaments dels grans partits. No hem recorregut ni recorrerem als bancs, però la nostra falta de mitjans econòmics la suplim amb imaginació, entusiasme i, sobretot, amb el suport de la molta gent que confia en València en Comú i sap que una nova forma de governar en l’Ajuntament, amb la gent i per a la gent, és possible. Eixa és la nostra força, eixos són els nostres mitjans per a la campanya electoral que acaba de començar. Els nostres mitjans són la gent perquè nosaltres i nosaltres som la gent”.

Acto candidatura 1

Bookmark the permalink.

Comments are closed.