Dos anys després

 

Fa hui dos anys, aquell 23 de setembre del 2014, en una Assemblea històrica al Teatre Micalet de València, començàrem a somiar este projecte que hui és València en Comú.

 

dos-anys-despres_seg

Les que estàvem allí érem conscients que l’únic camí per a tirar un govern antisocial i corrupte del Partit Popular era per mitjà de la unió de les forces transformadores que havíem estat tots estos anys juntes als carrers exigint una ciutat per a la seua gent.

Després de 25 anys, teníem una ciutat feta per al negoci de grans empreses i atractiva per a la corrupció, que donava l’esquena als barris i als veïns i veïnes. Per això, una diversitat de persones -procedents d’organitzacions polítiques i de moviments socials-  decidirem passar a l’ofensiva i constituir una plataforma municipalista que es presentarà a les eleccions per a tornar València a la seua gent.

València en Comú va arribar a les institucions al juny del 2015 i, hui, seguim sentint-nos com a intruses dins de les institucions… I així volem seguir; sempre amb un peu al carrer -amb la nostra gent- i un altre en la institució, per a garantir que les reivindicacions ciutadanes formen part de l’agenda política.

No volem renunciar a res. Vam vindre per a canviar-ho tot, per a construir, entre tots i totes, una ciutat habitable, on les persones estiguen en el centre. Una ciutat solidària, transparent, sense desnonaments, sense retalls socials, abraçant la diversitat, fent del compliment dels drets humans una realitat i on totes les persones podem viure amb dignitat.

Des de València en Comú hui, 23 de setembre, ens tornem a comprometre amb els nostres veïns i veïnes. Continuem amb il·lusió i força construint juntes una unitat popular de les forces transformadores que continue impulsant una societat més democràtica, participativa, igualitària, plural, justa, inclusiva i diversa.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.