Drets i Igualtat en Comú_01

Igualdad y derechos. AA VV Nazaret 

ENTITAT: Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret

 

TÍTOL DEL PROJECTE: Fent Camí

 

LÍNIA D’ACCIÓ: Drets i igualtat en comú

 

DESCRIPCIÓ

Projecte de capacitació professional i de l’idioma per a joves migrants subsaharians en pisos d’acollida i joves del barri en risc d’exclusió. Ensenyança de ferramentes professionals i personals per a la seua autonomia personal i laboral i la seua inclusió social. Per a ells es donaran dos formacions, junt amb un complet seguiment personal de l’aprenentatge:

Formació en l’ofici d’Agricultura-ecològica, en dos nivells:

  • Nivell-I: habilitats bàsiques, plantació i recol·lecció. 5 dies a la setmana
  • Nivell-II: formació autoocupació, grup de 6 persones, treball complet de distribució, comercialització i venda del producte. 5 dies a la setmana. Gestió completa i comptabilitat del “grup de consum”. 5 dies a la setmana.

Classes de castellà a través de la informàtica:

Grups de quatre persones, dos classes setmanals d’hora i mitja de duració cada una. Iniciació al coneixement de l’idioma amb ferramentes informàtiques (vídeos, programes, etc.), aprenent habilitats: elaboració de currículum, correu electrònic, xarxes socials, busques per Internet. Este treball els prepararà durant un any perquè al curs següent els participants es puguen incorporar a l’EPA.

 

POBLACIÓ DESTINATÀRIA

Persones migrades subsaharianes que viuen en el barri.

Joves subsaharians que viuen en els 3 pisos d’acollida del barri.

Joves del barri en situació de desocupació, amb baixa formació i amb alt risc d’exclusió social.

 

LLOC ON ES DESENVOLUPA EL PROJECTE

Escola de Formació per al Treball, en carrer de la Punta, 29, Natzaret

 

PER QUÈ MEREIX SER RECOLZAT AQUEST PROJECTE

El col·lectiu de persones migrades subsaharianes patix una total exclusió social, laboral i personal; estes persones manquen absolutament de tot, incloent-hi el coneixement de l’idioma, Urgix una intervenció per a alleujar la seua situació dramàtica de desarrelament a tots els nivells: físic, econòmic i personal. La formació els donarà una autonomia personal, i la beca els permetrà cobrir les seues necessitats bàsiques. Les ferramentes i recursos oferits els apoderaran a nivell laboral i social, possibilitant la seua inclusió en el barri, que es convertix en un espai d’inclusió multicultural.

 

Tornar a la pàgina de resultats dels suports telemàtics

Comments are closed.