Drets i Igualtat en Comú_02

Igualdad y derechos. Acicom

 

ENTITAT: Associació Ciutadania I Comunicació

 

TÍTOL DEL PROJECTE: Campus d’Edu-Comunicació

 

LÍNIA D’ACCIÓ: Drets i igualtat en Comú

 

DESCRIPCIÓ

Des de la primera infància ja es comença a conviure amb reptes com l’elecció de continguts audiovisuals a Youtube, l’addicció a la tecnologia, la creació dels primers continguts audiovisuals amb Instagram o Youtube, la gestió de la pròpia imatge i privacitat a través Snapchat. Són reptes on els pares tenen poca capacitat de control i només podem confiar en una bona educació mediàtica i tecnològica. La població adulta tampoc sembla haver sabut assimilar i digerir la velocitat dels canvis amb el que es troba si eines d’educació en comunicació. Aquest campus pretén proporcionar eines bàsiques d’interpretació crítica de tots els continguts que ens arriben cada dia a través dels diferents canals multimèdia. Aprendre a consumir productes mediàtics és com aprendre a menjar. El taller persegueix trobar les eines per a dissenyar una dieta mediàtica personalitzada i saludable.

 

POBLACIÓ DESTINATÀRIA

Joves de entre 14-18 anys, però extensible a qualsevol grup social i d’edat.

 

LLOC ON ES DESENVOLUPA EL PROJECTE

València

 

PER QUÈ MEREIX SER RECOLZAT AQUEST PROJECTE

El projecte que presentem és una aposta clara per l’educació de qualitat en l’àmbit de la comunicació. La societat ha d’estar formada i informada sobre com i de qui rep la informació i sobre com aprendre a distingir entre la comunicació que cercar dirigir i orientar de manera subreptícia i la comunicació que cerca transmetre informació de manera neutra.

Volem enfocar aquest campus en el col·lectiu juvenil, ja que ells són els majors consumidors de comunicació, però alhora, són els que menys educació han rebut en aquesta matèria.

 

Tornar a la pàgina de projectes

Comments are closed.