Eix Feminismes en Comú

València en Comú, segueix reivindicant que els drets de les dones i de les persones LGTBI són una part inalienable, integrant i indivisible dels drets humans universals. La plena participació de les dones i de les persones LGTBI en condicions d’igualtat en tots els àmbits polítics, econòmics, socials i culturals de la nostra societat; així com l’eradicació de totes les formes de discriminació i violències contra les dones i de les persones LGTBI ha estat i segueix sent un objectiu prioritari de les lluites feministes.

.

Des de València en Comú, ens enorgulleix dir que nosaltres apostem per la lluita feminista cada dia; des dels carrers, des de les institucions que ocupem i des de les nostres pròpies vides. Creiem que mai aconseguirem arribar a una societat democràtica i justa que es base en la dignificació de les vides de totes les persones, fins que aconseguim que totes les dones i homes convisquem en igualtat plena, en una igualtat real i no en la mera legalitat.

.

Per aquesta raó, des de l’Eix de Feminismes en Comú et convidem a que participes amb nosaltres i sumar tots els nostres esforços i treball per una societat més inclusiva i igualitària.

Comments are closed.