El Musical y la Mutant celebren el dia internacional de la dansa amb una acció participativa pels carrers dels Poblats Marítims

 

El Teatre El Musical i La Mutant celebraran dissabte 28 d’abril, a partir de les 12 hores, el Dia Internacional de la Dansa als carrers dels Poblats Marítims amb una acció que invita la ciutadania a participar en un dels cinc recorreguts diferents que confluiran en la plaça del Rosari, on totes les persones ballaran una coreografia preparada per Vicente Arlandis, Sandra Gómez, Santiago Ribelles i Cristina Nuñez. El vídeo tutorial d’este ball final es pot consultar en les xarxes socials de tots dos espais. També s’han preparat sessions d’assajos oberts a tothom el dimecres 25 i el dijous 26 a les 19.30 h en el TEM.

 

Per segon any consecutiu, el Teatre El Musical celebra el Dia Internacional de la Dansa amb una acció participativa pels carrers del Marítim. Com a novetat, enguany s’ha sumat al projecte La Mutant després de la seua reobertura fa unes poques setmanes. L’acció començarà a les 12 hores en diferents punts des dels quals s’iniciaran els esmentats recorreguts. Des de La Mutant (carrer de Joan Verdeguer), la dàrsena del passeig Marítim, la cantonada del carrer de Pavía amb Pescadors, el carrer de Tramoyeres (Col·legi Santiago Apòstol) i el Mercat del Cabanyal.

 

Durant tots els recorreguts s’anirà ballant i assajant la coreografia que es ballarà de forma conjunta en la plaça del Rosari on confluiran els cinc recorreguts. L’acció està oberta a la participació de tots els veïns i veïnes del Cabanyal i de tota la ciutadania que vulga fer un homenatge a la dansa en el seu dia, a més de divertir-se, ja que l’organització recomana vestir amb perruques i malles colorides per a la celebració. En finalitzar l’acte, es llegirà un manifest sobre la dansa i la festa seguirà a l’interior del TEM.

 

La coordinadora artística del Teatre El Musical i La Mutant, Olga Álvarez, ha assenyalat la intenció de continuar en el seu “afany per generar projectes col·lectius que impliquen a la comunitat”, així com incloure al nou espai escènic de La Mutant per a “establir projectes comuns” des dels teatres municipals de l’Ajuntament de València. “Este tipus d’accions reforcen la convivència entre associacions, centres educatius i col·lectius del barri, destacant la implicació de les Bandes de Música del Marítim que enguany acompanyen amb la seua música tots els recorreguts i tocaran en la plaça per al ball col·lectiu. L’objectiu és que els veïns i les veïnes senten que el TEM i La Mutant són espais oberts on proposar i crear projectes de forma col·lectiva que revertisquen en el barri”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.