Els dies 15 i 16 de març de 2018 seran festius per a les escoles de la ciutat de València

 

 

Els dies 15 i 16 de març de 2018 serà festiu per als alumnes dels centres escolars de la ciutat València. El Consell Escolar Municipal que presideix Maria Oliver, ha acordat declarar com a no lectiu també el dia 7 de desembre de 2017. Estos són el tres dies festius que cada curs escolar pot determinar l’organ de representació, on estan representants docents, pares i mares i administració municipal.

 

“El Consell Escolar amb esta decisió ha volgut donar prioritat a les Falles perquè, tant els xiquets com les seus famílies, puguen gaudir plenament d’unes festes que són tot un referent cultural i que l’any passat, a més, la Unesco para declarar com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Hi havien altres alternatives, però s’ha considerat que la setmana fallera és un esdeveniment molt destacat en el calendari cultural, social i festiu de la nostra ciutat”, ha explicat la regidora d’Educació, Maria Oliver.

 

A més a més de l’aprovació dels dos festius dins la setmana fallera per a facilitar la participació en la festa als xiquets i les xiquetes, també s’ha votat que el dijous 7 de desembre de 2017 siga declarat no lectiu. Això significa que els i les alumnes podran gaudir d’un pont de 5 dies durant el primer trimestre escolar del pròxim curs 2018, ja que el dimecres 6 de desembre és el dia de la Constitució i el divendres 8, el dia de la Puríssima; dos dies festius a tot l’Estat, i que enguany precedeixen i s’afegeixen al segon cap de setmana de l’últim mes del 2017.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.