Els empresaris metal•lúrgics es mostren receptius a les propostes de València en Comú

FEMEVAL va escoltar amb interès els plans de VALC respecte a la rehabilitació de vivendes i les energies alternatives i altres plans a llarg termini de la plataforma municipalista.

Berto Jaramillo i Carlos Saura, membres de la candidatura municipal de València en Comú, es van reunir el dimarts 12 de maig amb Vicente Lafuente i Alejandro Soliveres, president i secretari general, respectivament, de FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana). Els dirigents empresarials van manifestar les seues inquietuds i problemes als candidats de VALC i es van mostrar molt receptius a algunes propostes de la plataforma municipalista.

Segons Berto Jaramillo i Carlos Saura, la reunió es va desenrotllar en un ambient “molt distés”. Els empresaris van posar de manifest les seues queixes pel tracte rebut “fins ara” per part dels representants polítics i van demanar que es comptara amb els diferents actors socials per a decidir “tant polítiques d’ampli calat com a solucions concretes a problemes concrets”. En este sentit, van assegurar que era hora de deixar de governar “d’esquena a la ciutadania en tota la seua diversitat”.

Encara que es van mostrar conscients que les seues reivindicacions són, majoritàriament, d’àmbit autonòmic i estatal, van subratllar la seua creença en què “també hi ha molt a dir a nivell municipal”, mostrant el seu interès a continuar tenint reunions amb València en Comú una vegada acabats els comicis. En este sentit, els representants de FEMEVAL van aclarir que gran part dels seus associats són xicotets empresaris amb quatre o cinc treballadors i autònoms.

Així, es van queixar “d’una hiperlegislació que impedix que un xicotet empresari puga, per molt bona voluntat que tinga, portar tot d’acord amb la llei, una llei que, sovint, ofega moltes xicotetes iniciatives tant per temps com per costos”.

Els dirigents de FEMEVAL es van mostrar molt receptius a les propostes de València en Comú respecte a plans de rehabilitació de vivendes, energies alternatives i altres plans a més llarg termini com la posada en marxa d’una infraestructura per a un parc de vehicles elèctrics, pla en què estan molt implicats en este moment.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.