Escoles Infantils

 

 

La Junta de Govern Local ha aprovat també hui la pròrroga de l’Escola Infantil La Senyera, que s’ubica en règim d’arrendament en un edifici de titularitat municipal situat al carrer de Motilla del Palancar, al barri de Rascanya. La decisió de prorrogar el servici serà fins que concloga l’obra d’adequació d’instal·lacions escolars que s’està duent a terme en l’edifici de propietat municipal del carrer de la Diputada Clara Campoamor.

 

Tal com ha avançat la regidora d’Educació, María Oliver, es preveu que de cara al curs escolar 2018-2019 ja estiguen en ús les noves instal·lacions, de manera que la matrícula puga realitzar-se ja allí. “És una bona notícia”, ha afirmat, “perquè garantix la continuïtat del servici”.

 

Així mateix, la Junta de Govern ha acordat també hui iniciar els tràmits per a posar a disposició de la Conselleria d’Educació les escoletes situades a la plaça del Periodista Ros Belda de València, i al carrer de Tomás Costa, de Massarrojos, els dos de titularitat municipal, i que està previst que queden integrades en la xarxa de centres de la Generalitat destinats a l’etapa escolar de 0 a 6 anys d’edat.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.