El Forum Universitari Joan Lluis Vives inaugura HumanTICs amb un programa de ràdio en directe

 

 

Hui comença HumanisTICs, el Fòrum Universitari Joan Lluís Vives que celebra la seua XXV edició, amb unes jornades dedicades a donar visibilitat als llaços existents entre les humanitats i les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). A les 17.00 h serà l’acte d’inauguració presidit per la regidora de Joventut, Maria Oliver, i Eduardo Vendrell, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València. 

 

A continuació, s’emetrà en directe des del Centre de la Joventut de Campoamor un programa de ràdio. A més, els assistents podran gaudir de la música en directe de Luis Prado, teclista i compositor del grup valencià Sr Mostaza.

 

Dos activitats més completen el programa del hui dia 8. A les 19:15 té lloc la taula redona “Transparència i govern obert. Què i com?”, moderada per Voro Maroto, redactor en cap d’Eldiario.es de la Comunitat Valenciana, i en la qual participen com a ponents Diego Álvarez, Càtedra GO Govern Obert UPV; Carmen Montalbá i Emilio Soria, Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data UV, i Antonia Ferrer, Càtedra de Transparència i Gestió de Dades UPV. 

 

Per a acabar, a les 19:45, s’ha organitzat una taula oberta amb el tema “Govern obert i transparència pública” en la qual intervindrà Manuel Alcaraz, conseller de Transparència, i Berto Jaramillo, regidor de l’àrea de Transparència i Govern Obert.

 

Al llarg de tota esta setmana, el programa d’activitats de HumanisTICs oferix tallers i xarrades d’accés lliure, si bé, el Fòrum proposa un bescanvi amb els assistents: l’entrada sostenible. Esta iniciativa consistix que per a accedir al Fòrum els assistents hauran de portar (els qui voluntàriament vulguen) un residu electrònic per a reciclar: dispositius electrònics, electrodomèstics xicotets, impressores, pantalles, CD, DVD, mòbils, carregadors, bateries, piles, cables, etc.

 

Es pot consultar tota la programació en el web: www.forolluisvives.es

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.