Intent de frau contra València en Comú

 

Davant de les informacions aparegudes en alguns Mitjans de comunicació durant els últims dies, la Coordinadora de València en Comú (VALC) es veu en l’obligació de fer algunes precisions.

  1. És rotundament fals que hi haja hagut un frau electoral en el procés d’elecció telemàtica de cinc membres de la Coordinadora de VALC, encara que sí que és veritat que hi ha hagut un intent de frau detectat a temps, abans que es fera el recompte, la qual cosa demostra l’eficàcia del sistema telemàtic adoptat a l’hora de detectar i bloquejar qualsevol intent de vulneració i/o alteració del mateix.
  2. Al marge de les responsabilitats polítiques i penals que es deriven d’este intent de frau frustrat, la Coordinadora de VALC insistix en el fet que este suposat intent de frau està dirigit, sobretot, contra el cor i la raó de ser de la nostra plataforma municipalista, ja que no sols poguera haver influït en el resultat final, sinó que també i, sobretot, poguera haver buscat la desacreditació tècnica i política de València en Comú.
  3. Reiterem el compromís de València en Comú, tal com expressem en un recent comunicat intern, amb el respecte als drets fonamentals des del dret a la identitat i pròpia imatge -la qual cosa ens va portar a reaccionar amb tot el rigor contra la suplantació detectada denunciant immediatament l’intent de frau en els jutjats-, com el dret a la presumpció d’innocència, garantia fonamental en els processos penals.

En este sentit, mai deixarem de proclamar amb orgull, com vam fer en el mencionat comunicat, que València en Comú és “una organització transparent cap a fora i cap a dins, per la qual cosa denunciem allò que ha ocorregut, ja que és un atac a la nostra democràcia interna i estes pràctiques no tenen cabuda en VALC.

Davant d’este dur colp, continuem treballant per construir una organització forta, oberta i transparent que estiga al servici de la gent i transforme esta ciutat en comú”.

València, 12 de setembre de 2016

Bookmark the permalink.

Comments are closed.