Invitació a la xerrada “Feministes en Comú” i manifestació del 8 de març

 

“Perquè les paraules no se les emporta el vent”

 

València en Comú, segueix reivindicant que els drets de les dones són una part inalienable, integrant i indivisible dels drets humans universals. La plena participació de les dones en condicions d’igualtat en tots els àmbits, polítics, econòmics, socials i culturals de la nostra societat, així com l’eradicació de totes les formes de discriminació i de violència contra les dones ha estat i segueix sent objectiu prioritari de les lluites feministes.

20160305.-Feminismes-en-Comú-800x500

Des de València en Comú ens enorgulleix dir que nosaltres apostem per la lluita feminista cada dia; des dels carrers, des de les institucions que ocupem i des de les nostres pròpies vides. Creiem que mai aconseguirem arribar a una societat democràtica i justa que es base en la dignificació de les vides de totes les persones, fins que aconseguim que dones i homes convisquem en igualtat plena, en una igualtat real i no en la mera legalitat.

Una de les violències que sofrim i que perpetua el sistema patriarcal és la invisibilitat de les dones en el llenguatge. El que no es nomena no existeix; és una premissa bàsica del feminisme.

Per això, des de l’eix Feminismes en Comú, et convidem dimecres que ve, 9 de març a les 19 hores, en el Saló d’actes de la Facultat de Ciències Socials (Campus de Tarongers), a la presentació de “Porque las palabras NO se las lleva el viento“, xerrada sobre l’ús no sexista de la llengua. Xarrada a càrrec de Teresa Meana Suàrez, activista feminista, filòloga i professora de llengua i literatura castellana.

20160305. Sexisme i llenguatge

20160305.-Manifestació-feminista-al-Parterre

Finalment, València en comú, juntament amb tot el moviment feminista de València, et convida també a sumar-te i a participar a la manifestació del proper 8 de març, que recorrerà els carrers de la ciutat sota el lema “Sense feminisme no hi ha revolució“.

La manifestació començarà a les 19:30 hores al Parterre, de manera que la gent de València en comú ens trobarem a les 19:00 hores a la gasolinera del Parterre. Vine i uneix-te a la nostra pancarta: “Ni submises ni passives activistes feministes!”

Esdeveniment a Facebook del Taller: https://www.facebook.com/events/1964479283847900/

Esdeveniment a Facebook de la manifestació: https://www.facebook.com/events/781012022042337/

T’esperem!!

Ni callades, ni submises, activistes feministes!!

Feminismes en Comú

Bookmark the permalink.

Comments are closed.