Invitació a la Manifestació del 8 de Març

 

Des de València en Comú reivindiquem que els drets de les dones són part inalienable, integrant i indivisible dels drets humans universals. La plena participació de les dones en condicions d’igualtat en tots els àmbits polítics, econòmics, socials, culturals de la nostra societat; així com l’eradicació de totes les formes de discriminació i violències contra les dones ha sigut i segueix sent un objectiu prioritari de les lluites feministes.

.

Des de València en Comú, ens enorgulleix dir que nosaltres apostem per la lluita feminista tots els dies; des dels carrers, des de les institucions que ocupem i des de les nostres pròpies vides. Creiem que mai aconseguirem arribar a una societat democràtica i justa que es base en la dignificació de les vides de totes les persones, fins que aconseguim que dones i homes convisquem en igualtat plena, en una igualtat real i no en la mera legalitat.

.
Per tot açò, València en Comú al costat de tot el Moviment Feminista de València, et convida a sumar-te i participar en l’Atur Internacional de Dones de 12:00 a 12:30hs, així com en la manifestació del pròxim 8 de març que recorrerà els carrers de la ciutat sota el lema ”Dons, Lliures i arreu d´un món sense fronteres”.

.

Esdeveniment de Facebook de la manifestació: https://www.facebook.com/events/2030821990478630/

Esdeveniment de Facebook de l’Atur Internacional de Dones: 

https://www.facebook.com/events/1761261383899923/

.

La convocatòria és per a dimecres que ve 8 de març a les 19:30 en el Panterre. La gent de València en Comú ens trobarem a les 19:15 en la gasolinera per a sumar-nos a la manifestació. Vine i unix-te a la nostra pancarta “Ni submisses ni passives, activistes feministes!”

.
T’esperem!
Ni callades, ni submisses, activistes feministes!

.
Eix de Feminismes en Comú

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.