Jordi Peris es reunix amb l’Associació de Víctimes del Metre

El candidat de València en Comú aborda esta reunió poc abans d’un debat amb la Federació d’Associacions de Veïns de València

Jordi Peris, candidat de València en Comú a l’alcaldia, es reunix el dimarts 18 de maig amb l’Associació de Víctimes del Metre dins de la sèrie de reunions amb tot tipus d’associacions i col·lectius que l’alcaldable de VALC està mantenint al llarg de tota la campanya electoral. De fet, participa el dimarts també en un debat amb la Federació d’Associacions de Veïns de València. Paral·lelament, València en Comú torna a desplegar a gran part de la seua candidatura per tota la ciutat en reunions, entrevistes, debats, taules informatives i actes públics.

Si s’obrira l’agenda de la candidatura municipal de València en Comú pel full corresponent al dimarts 19 de maig, es veuria que està plena d’anotacions i cites en tots els seus trams horaris. De fet, la jornada comença les nou i mitja del matí amb una entrevista entre el candidat a regidor Iñaki Pérez i una representació del sindicat CGT. Per altra banda, Jordi Peris, candidat a l’alcaldia, té concertada una entrevista amb Canal 7 TV un quart d’hora més tard.

Mesa informativa

De forma paral·lela, i al llarg del matí, està previst que s’instal·len taules informatives de València en Comú i Podem en Torrefiel, en Camins al Grau (amb Iñaki Pérez), en la Universitat Politècnica de València, concretament en l’Àgora, amb el candidat a regidor Berto Jaramillo i, ja a les sis de la vesprada, en el campus de Tarongers amb la candidata a regidora Neus Fábregas.
D’altra banda, s’ha previst que el candidat a regidor Carlos Saura visite el Mercat de Jerusalem a les onze i mitja del matí i que la candidata a regidora Áurea Ortiz es reunisca amb representants del sindicat UGT a l’una de la vesprada i amb representants de la Intersindical a les quatre i mitja de la vesprada.

Jordi Peris, candidat a l’alcaldia per València en Comú, mantindrà una reunió amb l’Associació de Víctimes del Metre a les cinc de la vesprada. Serà en Torrent, en el Poliesportiu Anabel Medina. Peris estarà en un debat amb la Federació d’Associacions de Veïns de València hora i mitja més tard, esta vegada en la sala d’actes de l’ONCE.

Però l’activitat de la candidatura de València en Comú no cessa, perquè també el dimarts, a les sis de la vesprada, la candidata a regidora María Oliver participa en un acte de la Plataforma per Russafa. Una hora més tard, serà la candidata Áurea Ortiz la que participe en el Cicle de Política Cultural que s’ha organitzat en la Galeria Paz i Comèdies, en el número 5 de la Plaça del Patriarca. El també candidat Berto Jaramillo participarà per la seua banda, a les set de la vesprada, també, en una xarrada debat organitzada pel Cercle de Debat Ciutadà de Podem. Finalment, María Oliver serà entrevistada per Ferrán Gil en el programa radiofònic de falles i festes “l’estoreta”. Serà a les nou de la nit en News FM, en el 98.7.

Jordi en mercado Algirós 1

Jordi en mercado Algirós 2

Tota esta activitat ve precedida d’una infinitat d’actes electorals de qualsevol tipus organitzats el dia anterior, dilluns 18 de maig, quan Jordi Peris va visitar el Mercat d’Algirós entorn del migdia. Peris conversà amb comerciants i públic, va explicar les propostes de València en Comú i va comprovar la receptivitat ciutadana a la plataforma municipalista. També es va reunir a la vesprada amb l’Associació de Jutges per la Democràcia i va participar en l’Ateneu Marítim en un debat sobre les propostes programàtiques per al litoral de València organitzat per la Plataforma Salvem el Cabanyal. Per la seua banda, Berto Jaramillo va participar en una xarrada debat sobre el Pacte Municipal per la Promoció de l’Autonomia Personal i l’Atenció a la Dependència; Carlos Saura es va reunir amb representants del sindicat CCOO; Saura i la també candidata a regidora, Mariló Catalá, van participar en una xarrada informativa en el col·legi Max Aub; i la candidata Neus Fábregas va estar en una taula redona de l’Associació de Veïns Russafa – Gran Via.

Per descomptat, no van faltar les ja habituals taules informatives de València en Comú i Podem distribuïdes per tota la ciutat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.