La clau del canvi, governa amb nosaltres

Amb el lema “Sé la clau del canvi”, València en Comú posa en marxa una campanya per a demanar el suport de la ciutadania.

València en Comú ha posat en marxa una campanya per a demanar el suport de la ciutadania, inclòs el suport econòmic, amb l’objectiu d’aconseguir “un funcionament eficaç i eficient de l’organització”. Al temps, es pretén “donar a conèixer què és València en Comú…, qui som i què volem fer”. Amb el lema “Sigues la clau del canvi”, es busca arribar tant a les persones activistes i que simpatitzen amb la plataforma municipalista com a la ciutadania en general. La campanya es va iniciar el passat 7 de setembre i està previst que es prolongue fins al pròxim 7 d’octubre.

La campanya de València en Comú “Sigues la clau del canvi” té els objectius de “donar a conèixer que és VALC a la ciutadania”, “que diga qui som, què fem, per què i com ho anem a fer”, i “demanar tant a les persones que hui en dia” formen part de la plataforma ciutadana, com als simpatitzants, “el seu suport econòmic per a un funcionament eficaç i eficient de la formació”. De fet, cal recordar que ja hi ha en marxa una campanya de crowdfunding que es va iniciar este estiu. En este sentit, cal subratllar que la direcció per a fer aportacions econòmiques és http://sellave.valenciaencomu.org/ y que VALC, segons manifesta en una carta dirigida a la ciutadania i publicada en el seu web, no té ni vol “ajuda dels bancs, és la teua ajuda la que necessitem perquè València en Comú siga la ferramenta política que la ciutadania precisa”.

En este sentit, la campanya s’ha iniciat a través de canals de comunicació tant interns com externs, és a dir, enviant missatges de correu electrònic als simpatitzants i fent ús intensiu de les xarxes socials, com és el cas de Facebook (https://www.facebook.com/valenciaencomu) i Twitter (https://twitter.com/VLCenComu?lang=es), i, per descomptat, en la pàgina web de València en Comú (https://valenciaencomu.org/). Està previst que este desplegament en les xarxes es complete amb flyers, comunicats de premsa, convocatòries, xarrades i altres iniciatives.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.