La creació de videojocs independents arriba a Las Naves amb l’esdeveniment internacional València Indie Summit

 

El centre d’innovació Las Naves acull l’esdeveniment internacional València Indie Summit, organitzat pel Cercle Valencià dels Videojocs amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV). Tindrà lloc els dies 1 i 2 de març i el seu objectiu principal és connectar l’escena del desenvolupament de videojocs independents amb la ciutat de València.

 

Al llarg de dos dies, les persones que s’inscriguen podran assistir a xerrades sobre temes relacionats amb el desenvolupament independent de videojocs, així com a taules redones amb professionals nacionals i internacionals. Entre altres participaran Janna Palm, directora de Stugan (possiblement la iniciativa mundial de desenvolupament independent més coneguda); Raúl Rubio, CEO i director creatiu de Tequila Works (creadors de Rime i cocreadors i editors de Sexy Brutale, entre altres jocs); i Carlos García, CEO i director de joc d’Anima Project.

 

Les persones assistents podran, a més, provar els projectes d’altres desenvolupadors, participar en diferents trobades de treball i, finalment, participar en els Indie Paella Awards. Estos premis pretenen guardonar projectes de desenvolupament independent de videojocs que es presenten abans del 16 de febrer, amb la finalitat d’impulsar el treball en este sector.

 

El Cercle Valencià dels Videojocs, organitzador de València Indie Summit, és fruit del treball que s’ha dut a terme des de fa dos anys en el grup sobre creació digital. Un grup de treball impulsat pel centre d’innovació Las Naves, a través de la seua xarxa Connecta Cultura, que té com a objectiu recolzar totes aquelles iniciatives que promoguen el sector a la nostra ciutat.

 

Per presentar projectes al València Indie Summit és necessari omplir este formulari abans del 16 de febrer. Per a assistir al València Indie Summit cal registrar-se a la pàgina web.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.