La delegació de Transparència i Govern Obert, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, organitza aquest dijous una taula redona sobre periodisme i participació ciutadana

 

‘Té límits la participació?’. Sobre aquest tema tractarà la primera taula redona del cicle Periodisme i participació ciutadana el pròxim dijous 15 de juny, organitzada per la delegació de Transparència i Govern Obert que lidera el diputat Roberto Jaramillo.

 

“Davant la possibilitat d’augmentar la transparència institucional i la participació ciutadana que ofereixen les noves tecnologies segueixen persistint obstacles que ho impedeixen. A voltes es tracta de pressions amb un origen difícil de determinar; en altres casos, de lleis absolutament regressives”, resa la convocatòria. L’objectiu d’aquesta trobada és analitzar els impediments per a aconseguir una democràcia plena i com es pot lluitar contra ells.

 

Com a ponents intervindran Carlos Sánchez Almeida, membre fundador del Bufet Almeida i de la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació, i Laura Ballester, redactora de tribunals del periòdic Levante-EMV. L’acte tindrà lloc a les 18:30 hores a la sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.