La Diputació finança projectes i actuacions destinats a promoure la transparència i la participació

 

Fins al 2 de novembre tant ajuntaments com a entitats associatives podran sol·licitar subvencions per a projectes i activitats que fomenten la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública.

.

La Diputació dins de l’àrea de Govern Obert i Transparència que lidera Roberto Jaramillo, convoca aquestes ajudes per a beneficiar a ajuntaments i associacions de la província de València amb el ferm propòsit de fomentar la transparència i la participació pública així com donar resposta a l’alta demanda generada per aquestes institucions.

.

Amb aquesta línia de finançament que es troba dins dels projectes desenvolupats en 2017, la Diputació avança un pas més en el compromís adquirit davant la ciutadania per a enfortir la cultura de la transparència i la participació en l’àmbit local amb l’aprovació d’Estratègia GO!

.

Les entitats locals rebran una injecció de 250.000 euros per al desenvolupament d’actuacions emmarcades dins de dues modalitats; Foment de la Participació Ciutadana i Foment de la Transparència i l’accés dels ciutadans a la informació pública.

.

D’altra banda, la Diputació ha convocat una subvenció de 215.500 euros que anirà a parar a entitats associatives, per a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions en matèria de participació ciutadana i foment de la cultura de la transparència.

.

Tant ajuntaments com a associacions disposen de 30 dies hàbils des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a presentar la seua sol·licitud, un termini que finalitzarà el pròxim 2 de novembre.

.

Tota la informació a prop d’aquestes línies de subvenció, així com els impresos de sol·licitud i de justificació està disponible en la pàgina web de la Diputació de València, açí

.

Estratègia de Govern Obert

.

Aquesta mesura s’emmarca dins de l’Estratègia de la Diputació en matèria de Govern Obert per al període 2016-2019, coneguda com GO! #DiputacioValencia, que incorpora diverses àrees d’acció i múltiples projectes encaminats a enfortir la cultura de transparència i obertura de les administracions públiques.

.

El compromís fonamental de l’Estratègia GO! #Diputació València és el de treballar en el marc d’un vertader projecte d’innovació social i democràtica. Un projecte que té com a fi primera i últim l’apoderament de la ciutadania perquè aconseguisca el poder real de conéixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que l’afecten i interessen.

.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.