La Diputació de València convoca una nova taula redona baix el títol ‘Poder ciutadà vs poder mediàtic’

 

Imagen
.

La delegació de Transparència i Govern Obert, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, presenta una nova taula redona del cicle Periodisme i participació ciutadana que abordarà el tema: ‘Poder ciutadà vs poder mediàtic’.

 

Aquest ‘diàleg’, organitzat juntament amb l’Unió de Periodistes Valencians, tractarà el desenvolupament d’internet i el canvi que ha permès a la ciutadania transcendir el seu paper passiu i convertir-se en un agent de canvi. Així mateix, s’abordarà el paper que han de desenvolupar els mitjans a l’hora d’incentivar la participació i de respondre a les seues necessitats en aquesta matèria.

 

Com a guies del debat, el públic podrà escoltar al periodista i escriptor, Pascual Serrano, i el també periodista i analista polític, Ximo Ferrandis, conversar sobre el paper d’intermediari dels mitjans entre l’opinió pública i els poders polítics.

 

Entre les obres de Ximo Ferrandis, qui actualment exerceix com analista polític en ValenciaPlaza i La Ser, podem trobar L’Esquerra en el sofà (Ed. Bromera). Per la seua banda, Pascual Serrano és autor d’obres com ara Desinformación. Cómo los medios ocultan el mundo (Ed. Península) o La prensa ha muerto (Ed. Península) i és, a més, assessor editorial de la revista El Jueves.

 

L’acte tindrà lloc hui dijous 29 de juny, a les 18:30 hores, en la sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.