La Junta de Govern reordena les competències del Grup València en Comú fins a la presa de possesió del nou càrrec electe

 

 

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha respost a les preguntes dels periodistes sobre l’organització de competències de gestió en el si del Govern Local, després de la renúncia al càrrec del regidor del Grup Municipal València en Comú Jordi Peris, que assumia el càrrec de segon portaveu municipal i les regidories d’Innovació, Participació Ciutadana i Canvi Climàtic. Esta reordenació serà efectiva fins que prenga possessió de la seua acta de regidor el càrrec electe corresponent.

 

Tal com ha explicat l’alcalde, “és un assumpte que depén de València en Comú”. “De moment –ha recordat- la regidora Maria Oliver exercix de portaveu provisional fins que el seu grup municipal decidisca formalment que és ella o una altra persona la que assumix el càrrec de manera definitiva”. De moment, la Junta de Govern Local ha aprovat hui el repartiment de les tasques que fins ara assumia Jordi Peris entre els dos edils del Grup, Oliver i Roberto Jaramillo, fins que prenga possessió com delegat el nou càrrec electe, segons la llista electoral de València en Comú.

 

Així, transicionalment, Roberto Jaramillo ha assumit les competències de la Regidoria de Participació, i María Oliver, la resta. “I el Govern queda a l’espera de veure com es reorganitza el Grup, de la mateixa forma que es va reorganitzar el Grup Municipal Socialista fa ara un any, després de la marxa del seu portaveu”. “Per tant, farem el mateix, des del màxim respecte a València en Comú”, ha conclòs Ribó, que ha afegit que “totes les coses estan funcionant amb absoluta normalitat”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.