La regidoria de Cooperació i Migració fa una crida a favor de la convivència i respecte als Drets Humans

 

El 21 de març se celebra del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial. La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament que diritge Roberto Jaramillo, es suma al comunicat, emés per la Comissió Permanent del Consell Local d’Immigració i Interculturalitat, per combatre el racisme i la incitació a l’odi, en particular en el context de la migració. Els responsables municipals de l’àrea de migració fan, alhora, una crida a la ciutadania a construir un model de convivència fonamentat en la justícia i en el respecte als drets humans.

 

La presència de les persones migrants en l’àmbit local planteja la necessitat de revisar les antigues estructures organitzatives, introduint els elements de participació activa i de coresponsabilitat. Amb aquest objectiu, es va constituir a València el passat 22 de setembre de 2016 el Consell Local d’Immigració i Interculturalitat.

 

El Consell és un òrgan col•legiat que reconeix a les persones immigrades la seva capacitat d’organització i d’interlocució amb el govern municipal per a la formulació, el seguiment i l’avaluació de les polítiques públiques d’immigració i interculturalitat a la ciutat.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.