La xarxa municipal de biblioteques manté deu seus abertes en agost

 

L’estiu és una de les millors èpoques de l’any per a retrobar-se amb els llibres i, per açò, i també per a proporcionar un espai d’estudi i lectura idoni en el mes més calorós, deu de les biblioteques municipals de l’Ajuntament de València continuen en funcionament a diferents barris de la ciutat.

 

Les biblioteques municipals que romanen obertes durant este mes són: Germana de Foix, al barri de La Raiosa; Roís de Corella, a Malilla; Teodor Llorente, a Benimàmet; Vicent Casp i Verger, a Aiora; Carles Ros, a La Seu; Josep Mª Bayarri, a Els Orriols; La Petxina, a La Petxina; Vicent Boix i Ricarte, a La Fontsanta; Nova Al-Russafí, a Russafa; i Gregori Mayans i Siscar, a La Creu del Grau.

 

A estes biblioteques s’uneix el programa Bibliomar que, com cada estiu, posa en marxa la Regidoria de Medi Ambient i que permet gaudir d’una bona lectura a la vora del mar. Les seus de Bibliomar es troben a les platges de Malvarrosa, Cabanyal i Pinedo i estan també adaptades per a persones amb discapacitat visuals i amb autisme.

 

Les biblioteques de les platges, obertes de 9:30 a 13:30 hores, ofereixen a més tot un programa d’activitats culturals i lúdiques gratuïtes i destinades a tots els públics, amb l’objectiu de fomentar la lectura i promocionar actituds saludables i de prevenció solar a la platja. A més, la Bibliomar del Cabanyal compta amb un espai de connexió wi-fi gratuïta per als seus usuaris.

 

A la ciutat, la sala d’estudi de la Biblioteca Lluís Fullana i Mira del barri de Tres Forques també estarà oberta durant tot el mes, en horari de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores. Per altra banda, la Biblioteca Gregori Mayans i Siscar, situada al barri La Creu del Grau, reduirà el seu horari i estarà oberta de 8:45 a 13:45 hores durant agost.
 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.