L’Ajuntament amplia la biblioteca Gregori Maians i Siscar n’incrementa els fons

 

L’Ajuntament ha remodelat les instal·lacions de la biblioteca Gregori Maians i Siscar, ubicada en el carrer de Trafalgar del districte Camins al Grau. Les obres han permés l’ampliació d’este enclau cultural que ha passat a tindre 210 metres quadrats, i l’increment dels punts de lectura, que ara en son 85. A més, els fons s’han augmentat fins als 18.750 documents amb part dels fons de la biblioteca del Grau Port.

 

La regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, ha visitat hui estes instal·lacions que es van inaugurar a l’any 2001 i que s’han ampliat arran d’una permuta entre l’espai que ocupava Joventut, al costat d’esta biblioteca, i les dependències de la biblioteca del Grau Port que en un futur pròxim albergaran recursos per als i les jóvens de la ciutat.

 

Maria Oliver ha explicat que, amb este canvi, s’ha pogut ampliar la biblioteca Gregori Maians que, fins al moment, no era més que un servici de préstec de llibres. “Ara compta amb una sala infantil-juvenil, un altra sala d’estudi, i un altra de lectura d’adults. Tres espais independents que permeten prestar un millor servici, amb més activitats”.

 

Pel que fa als horaris s’han ampliat al reprendre l’horari habitual de les biblioteques municipals, de matí i de vesprada, “tal com ha reivindicat reiteradament el veïnat”. Els documents de consulta i préstec també s’han incrementat dels 8.960 fins al 18.750 esmentats.
 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.