L’Ajuntament aprova la gestió directa de tres escoletes infantils

 

La Junta de Govern Local ha aprovat el canvi en la gestió de tres escoles infantils que actualment funcionen amb un sistema de gestió indirecta i que per al pròxim curs passaran a gestionar-se directament pels servicis muncipals de l’Ajuntament.

Es tracta de les escoletes Solc, situada al districte de Patraix; Quatre Carreres, districte 10; i Gent Menuda, al districte de Poblats Marítims, barri Natzaret. Esta modificació en el sistema de gestió no suposarà cap pèrdua en el nombre de places actuals.

 

L’objectiu és millorar el servei educatiu de la ciutat i poder atendre les necessitats socials i educatives de la població infantil dels diferents barris i districtes de la ciutat de València. Estos tres centres que passen a gestió directa es sumen a l’única escola municipal que en l’actualitat es gestiona directament pel consistori , l’Escola Infantil de Pinedo.

 

La creació d’una xarxa pública d’escoles infantils de 0 a 3 anys és un dels compromisos acordats pel Govern de La Nau,. Amb el canvi de gestió aprovat hui a la Junta de Govern Local, ja són 4 els centres de gestió directa. L’objectiu es seguir avançant en este camí per a que en el futur es puguen incorporar a la xarxa els altres 6 centres infantils de gestió indirecta.

 

“L’educació és i ha de ser objecte d’interès prioritari. El nostre objectiu és augmentar l’oferta de places públiques d’educació infantil, de manera que s’atenga la demanda creixent d’aquest període educatiu, amb l’objectiu d’aconseguir un servei de qualitat que facilite la conciliació de la vida familiar i laboral i l’avanç en la compensació de desigualtats socials ja que la gestió directa farà assequible econòmicament este servei per a totes les famlies que ho necessiten”, ha afirmat la regidora d’Educació Maria Oliver.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.