L’Ajuntament convoca el concurs “València, una ciutat transparent” dirigit a centres educatius

 

En esta iniciativa poden participar tots els centres educatius locals d’Educació Secundària Obligatòria, Ensenyament Postobligatori (Batxillerat, Cicles Formatius de Formació Professional i Professional Bàsica) i Educació d’Adults. Les modalitats amb les quals es podrà participar són tres: redacció, audiovisual i còmic.

 

Fins al pròxim 9 de novembre estarà oberta la convocatòria i els interessants poden presentar les seus sol·licituds únicament a través de la pàgina web www.valencia.es/educacion , apartat “Projectes Educatius”, “VALÈNCIA, UNA CIUTAT TRANSPARENT. EDUCACIÓ EN TRANSPARÈNCIA I GOVERN OBERT”. També poden demanar informació a l’adreça de correu electrònic sgovernobert@valencia.es.

 

La Regidora de Transparència i Govern Obert, Neus Fábregas, ha assenyalat que el concurs es planteja amb la finalitat de difondre el Portal de Transparència i Dades Obertes com una font de coneixement sobre la nostra ciutat, a través de les dades que este portal ens ofereix. “Per això vull animar al professorat i a l’alumnat a participar en esta campanya, perquè entenem que l’educació és la millor manera d’aconseguir canviar les coses. Erradicar les males praxis en la política sols es pot aconseguir amb una ciutadania formada, crítica i implicada.”

 

“Desitgem oferir l’oportunitat de reflexionar sobre el model de govern actual per a valorar esta temàtica en la societat i, especialment, amb els més joves. Es tracta d’interioritzar una cultura de confiança i transparència. Per això, volem propiciar amb este concurs la participació dels centres educatius, perquè pot resultar una eina molt útil en la seua tasca pedagògica de formar persones i ciutadania”, ha manifestat la Regidora d’Educació, Maria Oliver.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.