L’Ajuntament dóna suport al III Carnestoltes Multicolor de Benimaclet

 

 

El regidor de Participació Ciutadana i president de la Junta de Districte d’Exposició Jordi Peris i la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, han mantingut una trobada amb els organitzadors del III Carnestoltes Multicolor de Benimaclet que se celebrarà el dissabte que ve 25 de febrer. Els regidors els han traslladat el suport de l’Ajuntament a la celebració d’este tipus d’actes que, han destacat, “afavorixen la convivència i la multiculturalitat”.

 

Tots dos edils han coincidit a destacar la “importància d´este tipus d’activitats per a fomentar la tolerància”. “València és una ciutat acollidora on històricament hi ha hagut intercanvi de cultures”, han remarcat després de la reunió amb els representants de la iniciativa de Benimaclet.

 

Més de 300 col·lectius procedents de Madrid, Barcelona i Sevilla, i també Milà i altres ciutats de diferents països, participaran en el carnestoltes del pròxim dissabte 25 de febrer. Començarà a les 18.00 h de la vesprada des del carrer d’Emili Baró i, a continuació, omplirà de música i color els carrers de Benimaclet.

 

 Sandra Gómez i Jordi Peris els organi

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.