L’Ajuntament finançarà amb 350.000 euros projectes d’Innovació Social

 

Fins al 27 de novembre es poden sol·licitar les ajudes per a iniciatives de mobilitat, inclusió laboral de col·lectius desfavorits o consum saludable.

 

L’Ajuntament de València finançarà amb 350.000 euros projectes d’innovació social a la ciutat en camps com la mobilitat i l’accessibilitat universal, la inclusió social i laboral de col·lectius desfavorits, la participació ciutadana o l’alimentació i el consum saludable.

 

La inversió es farà en formes d’ajudes a persones físiques o jurídiques que desenvolupen la seua activitat a València. Les subvencions, fins a un màxim de 50.000 euros per projecte, es poden sol·licitar fins al 27 de novembre.

 

Esta és la tercera convocatòria d’ajudes per a la innovació social. L’objectiu de la iniciativa és el desenvolupament de mètodes o tecnologies innovadores –a través de projectes pilot- que resolguen o mitiguen alguns dels problemes de caràcter social de la ciutat. Les bases prevalen l’originalitat i viabilitat de les propostes i la seua contribució a la creació d’un model econòmic més eficient i socialment just.

 

El regidor d’Innovació, Roberto Jaramillo, assegura que les institucions han de liderar la “millora de les condicions de vida de la ciutadania, especialment, la d’aquells col·lectius que es troben en situació d’exclusió o en greu risc d’estar-ho. En aquest sentit, la innovació social pot ser una eina molt potent”.

 

En 2015 i 2016 l’Ajuntament de València va finançar 22 projectes. Entre ells, un servei de detecció precoç de malalties mitjançant gossos ensinistrats, un taller per al reciclat i reparació de bicicletes en desús com a mesura d’inserció soci laboral de col·lectius en risc d’exclusió, o una plataforma col·laborativa per promoure i facilitar l’ús de l’horta ciutadana.

 

Les bases de la convocatòria es poden consultar al web municipal

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.