L’Ajuntament i la Universitat realitzaran una investigació en profunditat sobre el mapa escolar

 

 

L’Ajuntament i la Universitat de València realitzaran una investigació en profunditat sobre el mapa escolar, segons establix el conveni firmat entre ambdós entitats. Esta investigació es desenvoluparà al llarg dels pròxims tres anys en diferents fases, que responen a les diferents necessitats d’informació per a elaborar el mapa escolar.

Així ho ha explicat la regidora d’Educació, María Oliver, qui ha subratllat que “s’analitzarà la distribució sociodemogràfica i socioespacial de l’alumnat, l’estat i aprofitament de les infraestructures escolars i altres variables que permetran realitzar a l’Ajuntament, per al curs escolar 2018-2019, una proposta de zonificació escolar fundada que ajuste el mapa escolar a la realitat de la ciutat”.

 

El Consell Escolar Municipal (CEM) ha convocat la Comissió de Mapa Escolar el pròxim 23 de febrer amb la finalitat d’estudiar les propostes de divisió de districtes escolars de la ciutat. S’analitzaran tant les propostes realitzades per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport com les que realitzen els membres del CEM, i seran aplicables per al curs 2017-2018.

 

La regidora d’Educació, María Oliver, ha assenyalat que “el punt de partida de l’Ajuntament és la zonificació actual, però serà en la comissió on es decidirà, de manera justificada, si és convenient fer canvis”. En este cas, la Comissió elevaria una proposta per a la seua aprovació al Consell Escolar Municipal.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.