L’Ajuntament nomena sis auxiliars de servicis per a reforçar el personal de la xarxa de biblioteques municipals

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha aprovat diverses mesures relacionades amb la plantilla municipal, entre les quals destaca l’aprovació del nomenament de sis auxiliars per al Servici d’Acció Cultural que seran destinats a reforçar la xarxa de biblioteques municipals.

 

El regidor de Govern Interior, ha declarat que “totes les modificacions de la plantilla municipal responen a un compromís ferm del Govern de la Nau de millorar els servicis que oferim a la ciutadania des de l’Ajuntament de València tant en aquelles àrees on les polítiques de retallades del PP varen fer perillar el servici als veïns i veïnes de la ciutat com en aquelles qüestions que són clarament prioritàries per garantir el benestar de la ciutadania”.

 

En este cas a més, s’ha reforçat especialment el servici d’atenció en la xarxa de biblioteques municipals. “Acció Cultural està complint el seu objectiu de mantindre i millorar la xarxa de biblioteques. No tancarem cap espai cultural destinat a biblioteca. Hem de seguir treballant per a dignificar els espais heretats pel PP que no tenen les condicions òptimes, ni per les seues dimensions ni pel que fa a les seues dotacions”, ha dit la regidora Maria Oliver.

 

La Junta de Govern Local també ha acordat la designació dels membres que integraran el tribunal de la convocatòria d’inspector o inspectora de la Policia Local, i amb este nomenament ja es pot començar el procés opositor per a les 17 places d’oficials de policia local de l’Ajuntament de València.

 

Per últim, la Junta de Govern Local ha aprovat el nomenament de la cap del nou servici d’igualtat i polítiques inclusives, recentment creat a l’Ajuntament i que suposa tota una aposta per les polítiques d’igualtat a la nostra Ciutat.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.