L’Ajuntament obri una segona convocatòria per la cessió de locals municipals

 

 

Aquestes convocatòries, en paraules de María Oliver, regidora de Patrimoni municipal, “aporten la necessària transparència en la cessió de locals i impedeixen la discrecionalitat i els greuges comparatius que durant anys han caracteritzat aquest tipus de cessions”.

 

Estar donada d’alta en el registre d’associacions, presentar un projecte que justifique el temps d’arrelament i un projecte d’activitat sociocultural, així com la disponibilitat a compartir el local o col·laborar amb altres associacions de la ciutat o del mateix barri són els requisits que han de complir les entitats per a poder optar a ells. El termini finalitza el 2 de març.

 

Es tracta de la segona convocatòria per a la cessió de locals, després dels tres que van ser adjudicats al novembre passat. En aquesta ocasió són dos els locals licitats, un situat a Ciutat Vella, en el carrer En Bou 7, i l’altre en el campus universitari de Blasco Ibáñez, en el número 12 del carrer Alfonso de Córdoba. La durada inicial de la cessió no serà superior a quatre anys, podent-se prorrogar per període bianuals fins a un màxim de vuit anys.

 

Totes les propostes seran estudiades per la Comissió d’Avaluació segons els barems que estableixen les bases del procediment. La Comissió ha de valorar, atenent a una sèrie d’indicadors, la implicació de l’entitat en el teixit social del barri, la seua trajectòria i l’impacte de les seues actuacions, a més del programa d’activitats previstes, entre altres aspectes.

 

Bases de la convocatòria i locals disponibles: http://bit.ly/2kZCuVM  

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.